jump to navigation

Top 10 Stupid Questions & Answers…. March 17, 2007

Posted by Aman.... in Random Stuff.
trackback

Well I just read these questions and answers and I couldn’t stop laughing.  I am sharing with you all.  Hope you will like it too.  Have a read:
1.) At the movies: When you meet acquaintances/friends….
Stupid Question :- Hey, what are you doing here?
Answer :- Don’t u know, I sell tickets in black over here..
2.) In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question :- Sorry, did that hurt?
Answer :- No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.

3.) At a funeral: One of the teary-eyed people asks….
Stupid Question :- Why, why him, of all people.
Answer :- Why? Would it rather have been you?

4.)
At a restaurant: When you ask the waiter….
Stupid Question :- Is the “Cheese Butter Masala” good??
Answer :- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

5.) At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years….
Stupid Question :- Sweetie you’ve become so big!
Answer :- Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6.)
When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question :- Is the guy you’re marrying good?
Answer:- No,he’s a miserable wife-beating ,insensitive lout…it’s just the money.

7.) When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question :- Sorry. were you sleeping?
Answer :- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or
not. You thought I was sleeping…. you dumb witted moron.

8.)
When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question :- Hey have you had a haircut?
Answer :- No, its Autumn and I’m shedding……

9.) At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question :- Tell me if it hurts?
Answer :- No it wont. It will just bleed.

10.) You are smoking a cigarette and a cute chic in your office asks…
Stupid Question :- Oh, so you smoke?
Answer :- Gosh, it’s a miracle ………..it was a piece of chalk and now it’s in flames!!! 
 

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: